White House correspondent dinner

Igår var det dags igen, för den årliga middagen som Vita Huset anordnar för journalister. Obama skojade friskt med sina kollegor och med journalistkåren.

 

 

Det är snudd på med fara för sitt eget liv man går utomhus nuförtiden. Fågelmammorna har kastat ut ungarna ur boet, och dessa far nu obetänksamt fram som galna missiler. Naturen är grym. De som överlever är de som från början lär sig att inte gå mitt i gatan, inte flyga in i bilar och som dessutom klarar att skaffa mat.

I yngste sonens skola har de pratat mycket om miljön om sistones. Häromdagen ritade han en skylt som informerade oss om att vi inte får röka inomhus. Men värst var det då han ville  att vi skulle gå till skolan, eftersom bilen faktiskt “pollute the environment”. När jag hämtade honom från skolan idag grep polisen en av papporna då de fann dope i hans bil. Blåljus framför ingången till skolan och fullt munderade poliser i skyddsvästar skapade en slags surrealistisk NCIS- känsla. Och så alla dessa barn mitt i. Det är fler saker än bilar som pollute.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *