Sommarlov, dag 2

Börjar dagen med att reparera en brandstation. Killarna är duktiga på att bygga lego, men mamman lyckades dessvärre snubbla över ett av verken igår kväll. Det är klart mycket jobbigare att reparera än att bygga efter ritning.

I helgen hade vi barnvakt. Tillsammans med våra vänner Jess och JB åt vi på Phillipe, en fransk restaurang som ligger nära gallerian här i stan. Man vet att  detkan bli dyrt när det står en Rolls Royce och en Maserati på parkeringen… Killarna hade det bra de med, fick såväl pizza, popcorn och cup cakes. Eftersom jag åt en allergitablett under lördagen kunde jag inte sova på natten. Vanligtvis blir jag så trött av allergitabletter att jag snudd på somnar, men här i USA finns det sorter som innehåller något uppiggande. Jag tar dem vanligtvis inte eftersom jag inte gillar uppåtkicken, men nu när allergin slog till rejält samtidigt som vi skulle ut och äta fanns ingen återväg. Det är ju faktiskt lite mysigt att vara vaken själv i lägenheten. Visst, det är den tiden på dygnet då kackerlackorna rasslar som mest i skåpen, men nu förtiden har jag morskat upp mig och blivit rätt tålig när det gäller dem.

Vi har kört iväg en hel del saker vi inte tänker ta med till Sverige. Ju mindre saker det är kvar i lägenheten, desto skönare tycker jag att det är. Nu fokuserar vi på att njuta av poolen och alla utomhusaktiviteter man kan sysselsätta sig med i värmen. Idag börjar killarna simskola, de ska få gå två sessioner i sommar har vi tänkt. Här lär man ut crawling som första-sim. Lukas kan nästan kärringsimma så det är ju bra att han lär sig ytterligare ett simsätt.

I övrigt funderar jag på varför worms inte betyder ormar utan daggmaskar. Och sen har jag  hämtat en en informationsbroschyr om orkansäsongen 2013, som började 1 juni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *