Rick Perry har roligt

Det var få nyhetskanaler som INTE visade utdrag från det tal som Rick Perry höll i Manchester, New Hampshire i fredags. Man ska ha i bakhuvudet att videon är ett hopklipp av ett drygt 30 minuter långt tal, men många menar att Perry var aningens salongsberusad. Oavsett så verkar Perry – som är en av kandidaterna till att bli presidentkandidat för republikanerna – betydligt bekvämare här än under de debatter han deltagit i. Perry har färre än 5 procent i de senaste opinionsmätningarna, medan Mitt Romney har över 40 procent.

Även Herman Cain, som gjort oväntat bra ifrån sig (har ingen politisk erfarenhet, men har startat ett pizzaföretag), har ofrivilligt figurerat i media igår. Han har tydligen betalat ersättning till två kvinnor som tidigare stämt honom för sexuellt ofredande då han var chef för pizzakoncernen.

Övrigt från USA
Idag väntas besked om huruvida Dr. Murray, som står åtalad för att ha dödat Michael Jackson, kommer att vittna i rättegången. Även om många menar att han behöver förklara sitt beteende under tiden då Jackson dog och dagarna, så är det tveksamt om han kommer att riskera utfrågning av åklagarna.

Det går bra för North Dakota, där något av en oljeboom har startat. I gårdagens avsnitt av Rock Center berättades om tusentals lediga jobb tack vare oljefynden som är de största någonsin i USAs historia. Och mer jobb lär det bli, för nu byggs sjukhus, skolor och bostäder för fullt. Det bor idag 9000 arbetare i så kallade “mansläger” runt om staden eftersom det saknas bostäder åt arbetskraften.

One thought on “Rick Perry har roligt

  1. Pingback: Photoshop Tutorial

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *