Rick Perry har roligt

Det var få nyhetskanaler som INTE visade utdrag från det tal som Rick Perry höll i Manchester, New Hampshire i fredags. Man ska ha i bakhuvudet att videon är ett hopklipp av ett drygt 30 minuter långt tal, men många menar att Perry var aningens salongsberusad. Oavsett så verkar Perry – som är en av kandidaterna till att bli presidentkandidat för republikanerna – betydligt bekvämare här än under de debatter han deltagit i. Perry har färre än 5 procent i de senaste opinionsmätningarna, medan Mitt Romney har över 40 procent.

Även Herman Cain, som gjort oväntat bra ifrån sig (har ingen politisk erfarenhet, men har startat ett pizzaföretag), har ofrivilligt figurerat i media igår. Han har tydligen betalat ersättning till två kvinnor som tidigare stämt honom för sexuellt ofredande då han var chef för pizzakoncernen.

Övrigt från USA
Idag väntas besked om huruvida Dr. Murray, som står åtalad för att ha dödat Michael Jackson, kommer att vittna i rättegången. Även om många menar att han behöver förklara sitt beteende under tiden då Jackson dog och dagarna, så är det tveksamt om han kommer att riskera utfrågning av åklagarna.

Det går bra för North Dakota, där något av en oljeboom har startat. I gårdagens avsnitt av Rock Center berättades om tusentals lediga jobb tack vare oljefynden som är de största någonsin i USAs historia. Och mer jobb lär det bli, för nu byggs sjukhus, skolor och bostäder för fullt. Det bor idag 9000 arbetare i så kallade “mansläger” runt om staden eftersom det saknas bostäder åt arbetskraften.

4 thoughts on “Rick Perry har roligt

  1. Pingback: Photoshop Tutorial

  2. cach tang truong chieu cao tuoi day thi

    You cannot resize a single row iin Access aas you can a single column. Оn the other hand, if the ᏟSS overflow attributе
    is set to hidden, then the іmage is curtaiⅼed to the dimensins of the element.
    Prader-Willi Syndrome Ꭺssociation: What is Prader-Willi Syndrome.

  3. Pingback: Free Software is great

  4. Pingback: Notre frère Ahmed ELBOUARI a été élu Président du Corps des Ingénieurs du Parti du Rassemblement National des Indépendants au cours de la réunion l’Assemblée Générale tenue le 14 mai 2017. Les travaux de cette Assemblée ont connu un riche d

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *