Houston, we are back for now

Fyra veckor kvar i Texas. Det känns kort. Lägenheten är full av högar som ska gås igenom, slängas-högen växer, saker som ska ges bort till vänner eller till Goodwill ökar tack och lov också. Finlands-högen är än så länge rätt liten, men hur ska jag få med alla de andra sakerna? De som varken ska slängas eller ska till Finland? (Här kanske jag ska förtydliga att jag packar en väska med grejer vi ska använda på vår semester i Finland, därav en hög just för det landet).

Jag har en lång lista över saker vi vill hinna med en sista gång, allt från Children’s museum, Alligatorträsket och Galveston till Dallas och fjärilsmuseet. Ja, det sista kan ju få stryka på foten i värsta fall. Viktigast är listan över alla vänner vi vill ta farväl av. Fastän det är som att frivilligt gå med på tortyr så känns det ändå viktigt att ta sig igenom det också.

Nästa vecka börjar en ny omgång med tennislektioner och simlektioner, så då går halva dagarna åt till det. Och jag har tusentals bilder från semestern förra veckan som jag vill gå igenom och lägga ut här. Kanske kan man göra det i september?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *