We are coming in hot, so don’t burn up as we enter…

Man vet att man ätit gott när det tar en förmiddag att diska upp efter nyårssupén. Makens bror med familj var här över nyår. Han kan laga mat han, svågern. Hummersoppa, entrecote och mandelpotatisklyftor – det vattnas fortfarande i mun när jag tänker på det.

Idag är det pyjamasdag för killarna mina, medan jag småröjer och jobbar med administration. Jag gillar det här med nytt år. Även om det inte är något magiskt i sig så känns det lika fräscht och spännande som när man får börja ett nytt anteckningsblock.

I början på året ska jag avsluta kursen i sociala medier jag pluggat den här terminen. Det blir en uppsats om skillnader mellan amerikanska och svenska universitet när det gäller kommunikation i sociala medier. Det kostar skjortan att läsa vid amerikanska universitet, och lärosätena är måna om att satsa mycket på sin marknadsföring. Ska bli spännande att bita tag i det ämnet.

På tal om sociala medier och amerikanska lärosäten: NASA Johnson passade så klart på att spinna på fenomenet Gangnam style. (För er space nerds: håll utkik efter smått irriterade astronauten Mike Massimino och hans dansante kollega Clay Anderson). Femåringen är överlycklig över att få se lite space, och jag är nöjd med att slippa originalversionen. Kanske något för KTH att härma?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *