Tennis, simning och elaka spindlar. Och just det, Mitt Romney.

Igår kväll fick gubben tips om att Houston City sponsrar gratis tennislektioner för barn den här sommaren. Bums anmäldes båda killarna och imorse spelade V klockan 8.15 och L klockan 9. Man behövde inte ens ta med sig ett racket – och inte en enda skylt med reklam för sponsorer. Tji fick den här fördomsfulla bruttan! De vill helt enkelt att ungarna ska röra på sig.

Efter lektionen for vi till YMCA och njöt av poolen i en halvtimme, innan det var dags för simlektioner. Mamman solade, barnen kämpade i vattnet. Men även mamman skulle träna, det blev att lämna in båda gossarna på barnpassningen och simma några vändor själv.

Så nationaldagen, då, vad hände med den? No need to worry, vi bakade en chokladkaka och stack i lite svenska flaggor i den. Fiskgratäng gjord på svenska knorrs dillsås kändes också så pass svenskt att det var värdigt nationaldagen. Men nästa år får vi fira hårdare, då på svensk mark.

Ja så var det spindelbettet då. Det finns två giftiga spindlar här i södern, och givetvis lyckas en av dessa bita yngste grabben min. Just nu är det rött och svullet som en pingpongboll, med en varig klump i mitten. Blir det värre imorgon får vi väl kolla med doktorn om han behöver antibiotika. Men än så länge får det gå av sig självt.

Och nu sitter jag här med två slumrande killar. E är och hämtar hem vår dator, som äntligen fått en ny dvd-brännare. Har man skaffat extra försäkring ska man se till att använda den när sakerna strular. Precis brevid stället där datorn ska hämtas har Mitt Romney en middag ikväll. Du får gå, om du betalar 50 000 dollar eller om du samlat in 140 000 dollar. För här innebär demokratin att den som har mest pengar har större chans att vinna. Obama är inge bättre, han var här för ett par månader sen (körde hit i Air Force One för att samla in pengar till nästa kampanj) och då fick man också langa fram åtminstone 35 000 dollar för att käka med honom. Jag är för övrigt förvånad över att Obama redan startat smutskastningskampanja mot Romney på twitter – jag hade trott att han skulle sköta den här kampanjen lika smooth som sin förra. Jag skrev för övrigt om hans imponerande sociala medie-kampanj här.

Hoppas att den här valkampanjen får handla lite mer om kärnfrågorna, istället för att spåra ut och bli pajkastning.

 

One thought on “Tennis, simning och elaka spindlar. Och just det, Mitt Romney.

  1. Katarina

    Åh, inte spindlar!
    Nä, springa i sån värme är inte heller kul. Får gärna vara lite kallare, men gärna utan blåst och regn om jag får bestämma.
    Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *