Sånt man gör tre veckor före flytt

Sitter med kalendern och försöker boka in alla farväl. Som tur var kan man klumpa ihop en hel del, men det är ändå en hektisk period vi har framför oss. Möbler ska säljas, väskor ska packas, sista inköp göras. Och mitt i allt detta tennislektioner och simlektioner på förmiddagarna. Men killarna måste ju få röra sig, och mamman med. Så det är lika bra att hålla andan och pusta ut den dag vi sätter fötterna på svensk mark igen. Jag vet redan vad jag vill ta med härifrån, saker jag lärt mig tycka om och som inte finns i Sverige. Och så sånt som är mycket billigare. Maken har fått ett antal nya jeans. Och jag har fått skor. Jag har ju begåvats med rätt så stora fötter och i samband med graviditeterna växte de lite till. Så jag bunkrar upp på skor. Och Skiddles, ett av de få godisar man snudd på kommer att sakna härifrån.

Om en halvtimme ska vi iväg till YMCA. Och därefter ska jag köpa lite tvål på Bed, Bath and Beyond.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *